Zlouporaba opojne droge

Slika PU_SD/topvijesti/godina_2009/prosinac/heroin.jpg

Jučer, 17. prosinca, temeljem sudskog naloga, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga obavili su pretragu stana kojeg koristi 45-godišnjak. Tom prilikom je pronađeno oko 40 g heroina, dvije digitalne vage, žličice i nosači kartica sa tragovima heroina, automatska puška sa spremnikom i streljivom, određena količina stranog i domaćeg novca. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da se navedeni od početka 2009.

Foto: Ilustracija

Jučer, 17. prosinca, temeljem sudskog naloga, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga obavili su pretragu stana kojeg koristi 45-godišnjak. Tom prilikom je pronađeno oko 40 g heroina, dvije digitalne vage, žličice i nosači kartica sa tragovima heroina, automatska puška sa spremnikom i streljivom, određena količina stranog i domaćeg novca. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da se navedeni od početka 2009. godine bavi preprodajom heroina. Osnovano se sumnja da je krajem kolovoza 48-godišnjaku prodao 0,2 g heroina, što je procesuirano; da je sredinom listopada 47-godišnjakinji prodao
4,6 g heroina, dok je neposredno prije pretrage stana 38-godišnjaku prodao 1.5 g heroina s kojim je isti i zatečen. 45-godišnjak je uz kaznenu prijavu po čl.173/Zlouporaba opojne droge/ st. 1. i 2. KZ-a i čl. 335/ Nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari/ KZ-a priveden IS ŽS, dok 38-godišnjaku slijedi odgovarajuća kaznena prijava redovnim putem.

 

Stranica