Obilježavanje dana Sv. Mihovila

U sklopu obilježavanja Dana policije obavještavamo vas da će sutra 29. rujna 2009. godine na Dan sv. Mihovila, ispred zgrade Policijske uprave splitsko-dalmatinske u 8 sati biti svečano podizanja stijega Republike Hrvatske. Polaganje vijenaca na Centralnom križu gradskog groblja Lovrinac biti će u 9 sati.

U sklopu obilježavanja Dana policije obavještavamo vas da će sutra 29. rujna 2009. godine na Dan sv. Mihovila, ispred zgrade Policijske uprave splitsko-dalmatinske u 8 sati biti svečano podizanja stijega Republike Hrvatske.
Polaganje vijenaca na Centralnom križu gradskog groblja Lovrinac biti će u 9 sati.

U cilju promidžbe rada policije te približavanja policije široj javnosti, sutra od 9 do 14 sati na zapadnom dijelu "Rive" policijski službenici će prezentirati opremu, vozila, naoružanje i druga materijalno tehnička sredstva koja su od najvećeg interesa građana, a posebno djece.
Predstaviti će se i simulator vožnje. Prezentirati će se rad Odjela za kriminalističku tehniku u dijelu kriminalističkog istraživanja, očevida i utvrđivanja i izuzimanja tragova sa mjesta događaja.
Službenici interventne jedinice policije prezentirati će zahvate borilačkih vještina koje se koriste u policijskim postupanjima.
Odjel za javni red će prezentirati rad službenog psa za detekciju eksploziva, a građani će moći provjeriti broj negativnih bodova u prometu.


 
 

Stranica