Kriminalistička obrada

Policijski službenici Policijske postaje Trogir, 22. rujna su proveli kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom, dvojicom osamnaestogodišnjaka i maloljetnikom. Osnovano se sumnja da su navedeni dana 6/8. srpnja u Marini, nasilno ušli u brodicu, pričinivši materijalnu štetu oko 600 Kn. Također se osnovano sumnja da su 12. rujna u Marini, 24-godišnjak i 18-godišnjak pokušali nasilno ući u brodicu. Podnesena je odgovarajuća kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Trogir, 22. rujna su proveli kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom, dvojicom osamnaestogodišnjaka i maloljetnikom. Osnovano se sumnja da su navedeni dana 6/8. srpnja u Marini, nasilno ušli u brodicu, pričinivši materijalnu štetu oko 600 Kn. Također se osnovano sumnja da su 12. rujna u Marini, 24-godišnjak i 18-godišnjak pokušali nasilno ući u brodicu. Podnesena je odgovarajuća kaznena prijava.
Nadalje, također se osnovano sumnja da su navedeni dana 5/9. srpnja u Marini, otuđili šest bokobrana pričinivši materijalnu štetu oko 1500 kuna, te da su od srpnja do rujna ove godine u više navrata na širem trogirskom području otuđili gorivo u vrijednosti od oko četiri tisuće kuna. Podnesena je odgovarajuća kaznena prijava.

 

Stranica