Požari

7. rujna oko 22.30 sati, u Selcima na Braču, izbio je požar u kojem je izgorjelo oko 2 ha borove šume i niskog raslinja. Slijedi očevid. Tijekom noći 6./7. rujna u gradu Hvaru, predio Stane, izbio je požar u kojem je izgorjela drvena štala. Očevid će se obaviti tijekom dana.

7. rujna oko 22.30 sati, u Selcima na Braču, izbio je požar u kojem je izgorjelo oko 2 ha borove šume i niskog raslinja. Slijedi očevid.

Tijekom noći 6./7. rujna u gradu Hvaru, predio Stane, izbio je požar u kojem je izgorjela drvena štala. Očevid će se obaviti tijekom dana.

7. rujna oko 17.10 sati, u Prološcu, izbio je požar u kojem je izgorjelo oko 5 ha suhe trave i nekoliko vinograda. Tijekom današnjeg dana slijedi očevid.

7. rujna oko 20 sati, u Vinjanima Donjim, došlo je do izbijanja požara na otvorenom prostoru. Osnovano se sumnja da je 64-godišnjak palio suhu travu, a kojom prilikom se vatra proširila na dvije njive u kojim je izgorjelo za sada neutvrđen broj trsova vinove loze. Slijedi očevid.

7. rujna oko 15.30 sati, u Otoku Dalmatinskom došlo je do izbijanja požara u kojem je izgorjelo 30 bala sijena i 3ha strništa. Požar je ugašen oko 19.30, a materijalna šteta nije utvrđena.

7. rujna oko 14.45 sati, u Bisku, izbio je požar u kojem je izgorjelo 7 ha suhe trave i niskog raslinja, voćnjak i nekoliko vinograda. Slijedi očevid.

 
 

Stranica