Pokušaj razbojništva

Jučer 3. kolovoza oko 21.45 sati u Splitu, u disco clubu u vlasništvu 54-godišnjaka, 28-godišnjak je prišao 72-godišnjaku tražeći ga da mu promijeni određeni iznos strane valute u domaću valutu. Kada je 72-godišnjak izvadio novac držeći ga u ruci, 28-godišnjak mu ga je pokušao otuđiti, te nakon što nije uspio, udario ga je pri tom ga oborivši na tlo gdje ga je nastavio udarati.

Jučer 3. kolovoza oko 21.45 sati u Splitu, u disco clubu u vlasništvu 54-godišnjaka, 28-godišnjak je prišao 72-godišnjaku tražeći ga da mu promijeni određeni iznos strane valute u domaću valutu. Kada je 72-godišnjak izvadio novac držeći ga u ruci, 28-godišnjak mu ga je pokušao otuđiti, te nakon što nije uspio, udario ga je pri tom ga oborivši na tlo gdje ga je nastavio udarati. Vlasnik i djelatnik u disco clubu spriječili su daljnji napad i zadržali 28-godišnjaka do dolaska policije koji se, prema iskazu, više puta samoozlijedio udarajući glavom u inventar cluba. Po dolasku policijskih službenika, a prilikom ulaska i boravka u službenom vozilu 28-godišnjak se također nekoliko puta udario.

Nakon ukazane liječničke pomoći u KBC Split utvrđeno je da je 71-godišnjak zadobio LTO, dok je 28-godišnjak zadobio TTO te je zadržan u KBC Split. 28-godišnjaku slijedi kriminalistička obrada.

 

Stranica