Lažno se predstavljao

Jučer 22. srpnja oko 23 sata, u Kaštel Sućurcu, 41-godišnju državljanku BiH koja je upravljala svojim osobnim vozilom, pretekao je osobnim vozilom marke renault clio splitskih registracijskih oznaka, za sada nepoznati muškarac s namjerom da je zaustavi. Potom je izišao iz vozila, noseći za pojasom pištolj lažno se predstavio kao policajac, te uvjerio vozačicu da je počinila prometni prekršaj naplativši joj novčani iznos. Kada je oštećena zatražila

Jučer 22. srpnja oko 23 sata, u Kaštel Sućurcu, 41-godišnju državljanku BiH koja je upravljala svojim osobnim vozilom, pretekao je osobnim vozilom marke renault clio splitskih registracijskih oznaka, za sada nepoznati muškarac s namjerom da je zaustavi. Potom je izišao iz vozila, noseći za pojasom pištolj lažno se predstavio kao policajac, te uvjerio vozačicu da je počinila prometni prekršaj naplativši joj novčani iznos. Kada je oštećena zatražila potvrdu vratio joj je njene dokumente, nakon čega se udaljio.
Istovjetan događaj dogodio se oko 20 sati, u Zagrebačkoj ulici u Splitu, kada je najvjerojatnije ista nepoznata osoba od 31-godišnjakinje pokušala naplatiti kaznu poradi navodnog prometnog prekršaja. Slijede policijski izvidi u cilju pronalaska počinitelja.

 

Stranica