Makarska: Pokušaj ubojstva

Jučer 21. srpnja oko 22.40 sati u lučici u Baškoj Vodi, došlo je verbalnog i fizičkog sukoba između dva bosansko-hercegovačka državljana, 55-godišnjaka i 21-godišnjaka s jedne strane, i 56-godišnjaka i 26-godišnjaka s druge strane. Uslijed sukoba najvjerojatnije jedan od državljana BiH, nožem je ozlijedio 56-godišnjaka i 26-godišnjaka nakon čega su državljani BiH pokušali pobjeći

Jučer 21. srpnja oko 22.40 sati u lučici u Baškoj Vodi, došlo je verbalnog i fizičkog sukoba između dva bosansko-hercegovačka državljana, 55-godišnjaka i 21-godišnjaka s jedne strane, i 56-godišnjaka i 26-godišnjaka s druge strane. Uslijed sukoba najvjerojatnije jedan od državljana BiH, nožem je ozlijedio 56-godišnjaka i 26-godišnjaka nakon čega su državljani BiH pokušali pobjeći. U bijegu ih je spriječila skupina mještana koja ih je zadržala do dolaska policije. Očevidom je pronađen i izuzet predmet izvršenja kaznenog djela kojim je najvjerojatnije došlo do ozljeđivanja. Dvojica državljana BiH su uhićeni i privedeni u PP Makarska na kriminalističku obradu.

Ozlijeđeni 56-godišnjak i 26-godišnjak su hospitalizirani na KBC Split gdje im se utvrđuje težina tjelesnih ozljeda. Naknadno je i 55-godišnji drž. BiH doveden na KBC Split. Kriminalistička obrada je u tijeku u cilju utvrđivanja okolnosti događaja.

 

Stranica