Trogir: Prometna nesreća s poginulom osobom

15. srpnja u 17.10 sati u Segetu Donjem, na D-58, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. 22-godišnjak je upravljao osobnim vozilom renault clio, šibenskih registracijskih oznaka iz smjera istoka u smjeru zapada te je zbog neprilagođene brzine ulaskom u desni zavoj izgubio nadzor nad vozilom. Tada je prešao na suprotni kolnički trak, uslijed čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom opel astra splitskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 78-godišnjak.

15. srpnja u 17.10 sati u Segetu Donjem, na D-58, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. 22-godišnjak je upravljao osobnim vozilom renault clio, šibenskih registracijskih oznaka iz smjera istoka u smjeru zapada te je zbog neprilagođene brzine ulaskom u desni zavoj izgubio nadzor nad vozilom. Tada je prešao na suprotni kolnički trak, uslijed čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom opel astra splitskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 78-godišnjak. Nakon sudara opel astra je odbačena unazad te je udarila u osobno vozilo seat ibiza, splitskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak. Od posljedica prometne nesreće 79-godišnjak je u 19.55 sati preminuo u KBC Split dok je 22-godišnjak zadobio TTO, te je zadržan na Odjelu kirurškog šoka.

U vremenu od 17.35 sati do 19 sati u potpunosti je bila zatvorena dionica ceste D-58 između mjesta Seget Donji i Seget Gornji, te se promet odvijao obilazno kroz grad Trogir i kroz mjesto Prapatnica prema A-1.

 

Stranica