Kriminalistička obrada nad bosansko-hercegovačkim državljanima

Policijski službenici Postaje prometne policije u suradnji sa policijskim službenicima PP Solin, proveli su kriminalističku obradu nad dva bosansko-hercegovačka državljana (1970.) i (1975.).

Policijski službenici Postaje prometne policije u suradnji sa policijskim službenicima PP Solin, proveli su kriminalističku obradu nad dva bosansko-hercegovačka državljana (1970.) i (1975.). Nakon provedene kriminalističke obrade, a zbog postojanja osnovane sumnje da je 39-godišnjak, 13. lipnja, u mjestu Gornji Muć, bio sudionik teže prometne nesreće nakon koje se udaljio s mjesta događaja, tijekom jutra će uz odgovarajuću KP biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.
Nad 34-godišnjakom je provedena obrada zbog utvrđivanja okolnosti boravka i rada u Republici Hrvatskoj. Došlo se do saznanja da navedeni obavlja građevinske radove iako nema potrebite dozvole, te mu je otkazan boravak u Republici Hrvatskoj. Također poduzet će se daljnje mjere i radnje na okolnosti boravka i pružanja smještaja navedenom od strane vlasnika kuće na kojoj je obavljao građevinske radove.

 

Stranica