Zadobili ozlijede

Slika PU_SD/policija05.bmp

Na području Brača 29.07.2012. godine došlo je do narušavanja javnog reda i mira kada je 29-godišnjak ispalio više hitaca u zrak iz vatrenog oružja. Potom je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između 67-godišnjaka i 21-godišnjaka u kojem je 67-godišnjak zadobio teške tjelesne ozlijede. Slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave Državnom odvjetništvu i i optužnog prijedloga nadležnom Prekršajnom sudu. Policijski službenici PP kaštela jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom. Sumnjiči se da je 28. srpnja 2012. godine u Kaštel Gomilici, fizički napao 21-godišnjaka koji je zadobio teške tjelesne ozlijede. Slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave nadležnom Državnom odvjetništvu.

 

  Na području Brača 29.07.2012. godine došlo je do narušavanja javnog reda i mira kada je 29-godišnjak ispalio više hitaca u zrak  iz vatrenog oružja. Potom je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između 67-godišnjaka i 21-godišnjaka u kojem je 67-godišnjak zadobio teške tjelesne ozlijede. Slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave Državnom odvjetništvu i   i optužnog prijedloga nadležnom Prekršajnom sudu.

Policijski službenici PP kaštela jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom. Sumnjiči se da je 28. srpnja 2012. godine u Kaštel  Gomilici, fizički napao 21-godišnjaka koji je zadobio teške tjelesne ozlijede. Slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave nadležnom Državnom odvjetništvu.



Stranica