Pronađena veća količina droge

Slika PU_SD/droga ecstasy.JPG

Policijski službenici II PP Split jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom iz Splita kod kojeg su prethodni dan zatekli 0,7 grama heroina. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je navedeni heroin kupio od 49-godišnjakinje iz Splita koja je istoga dana i uhićena. U sklopu kriminalističkog istraživanja a temeljem sudskog naloga za pretragu stana i poslovnih prostora izvršena je pretraga stana u Splitu kojeg koristi 49-godišnjakinja kojom prilikom je dragovoljno izručila 18,2 grama kokaina, 68 grama speeda, 70 grama heroina, 60,6 grama marihuane, dvije digitalne vage, tri mobitela te nekoliko tisuća kuna u različitim valutama. Po završetku kriminalističkog istraživanja ona je uz odgovarajuću kaznenu prijavu privedena zamjeniku Županijskog državnog odvjetništva u Splitu dok je 42-godišnjak pušten te je protiv njega podnesena odgovarajuća kaznena prijava redovnim putem.

Policijski službenici II PP Split jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom iz Splita kod kojeg su prethodni dan pronašli 0,7 grama heroina. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je navedeni heroin kupio od 49-godišnjakinje iz Splita koja je istoga dana i uhićena.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem sudskog naloga za pretragu stana i poslovnih prostora, izvršena je pretraga stana u Splitu kojeg koristi 49-godišnjakinja. Tom prilikom ona je dragovoljno izručila 18,2 grama kokaina, 68 grama speeda, 70 grama heroina, 60,6 grama marihuane, dvije digitalne vage, tri mobitela te nekoliko tisuća kuna u različitim valutama.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 49-godišnjakinja je uz odgovarajuću kaznenu prijavu privedena zamjeniku Županijskog državnog odvjetništva u Splitu, dok je 42-godišnjak pušten te je protiv njega podnesena odgovarajuća kaznena prijava redovnim putem.



Stranica