Bez vozačkih dozvola, vozili suprotno izrečenim zabranama, ponovno uhićeni zbog prekršaja

Nakon dovršenog istraživanja biti će odvednei na sud

FOTO:ilustracija

Jutros, 30. srpnja 2024.godine oko 03 sata u Klisu policijski službenici zaustavili su 38-godišnjeg vozača osobnog vozila. Utvrđeno je da upravlja vozilom unatoč tome što mu je vozačka dozvola ukinuta i oduzeta, te ne može pristupiti ponovnom polaganju vozačkog ispita do 2026 godine. Također, utvrđeno je da su vozaču do sada izdane dvije zaštitne mjere zabrane upravljanja.
 
Doveden je u službene prostorije, vozilo je privremeno oduzeto i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.
 
Jutros,  u 01 sat na području Splita zaustavljen je 33-godišnji vozač osobnog vozila za kojeg je utvrđeno da upravlja vozilom dok  u je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja, te se na zahtjev policijskog službenika odbio podvrgnuti ispitivanju na prisutnost droga u organizmu. Uhićen je i doveden u službene prostorije radi provođenja istraživanja
 
Sinoć, 29. srpnja 2024.godine oko 23.50 sati na području Splita policijski službenici zaustavili su  vozilo kojim je upravljao 43-godišnjak. Odbio se podvrgnuti  ispitivanju prisutnosti opojne droge u organizm,  te je je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je u fazi izvršenja zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije, izrečena Rješenjem o oduzimanju vozačke dozvolekoja je na snazi dok okrivljenik ne obavi izvanredni nadzorni zdravstveni pregled. Također, utvrđeno je da upravlja vozilom iako mu je isteklo važenje prometne dozvole više od 15 dana.
Doveden je u službene prostorije radi provođenja istraživanja


 

Stranica