Oštećeno staklo na osobnom vozilu

FOTO: ilustracija

U subotu, 29. lipnja u večernjim satima u dva navrata s pješačkog nathodnika u ulici Matice Hrvatske u Splitu na cestu su bačeni su gumeni baloni napunjeni vodom. Jedan je udario u prednje vjetrobransko staklo autobusa javnog gradskog prijevoza, a  drugi u prednje vjetrobransko staklo na osobnom vozilu. Na staklu autobusu nisu nastala oštećena, ali staklo na osobnom vozilu je u cijelosti oštećeno. Vlasnik vozila je upoznat s načinom podnošenja prijedloga vezano uz kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.
 
Možda naizgled bezazlena zafrkancija i nepodopština može imati štetne posljedice. Ovaj put je nastala materijalna šteta na jednom vozilu, ali bacanjem predmeta na cestu na kojoj se odvija promet ne možete predvidjeti kolika će i kakva biti šteta i da li ćete ugroziti nekoga radi čega su ovakva ponašanja izuzetno opasna.

U cilju utvrđivanja svih činjenica i sudionika događaja provode se izvidi, pa pozivamo građane koji imaju korisne informacije ili saznanja da nam se s punim povjerenjem obrate na broj 192 ili pristupe u Drugu policijsku postaju Split.
 

Stranica