Pronađena i oduzeta veća količina anaboličkih stereoida

FOTO:ilustracija

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga jučer su u dva odvojena postupanja pronašli i oduzeli veće količine anaboličkih stereoida koji se nalaze na Listi tvari zabranjenih u sportu.

Na području Kaštela postupali su prema 34-godišnjsku od kojeg je oduzeto 246 ampula različite vrste, 1690 različitih vrsta tableta koje su bile pakirane u 25 paketa, te tri vrećice po 100 kapsula. Nad 34-godišnjakom dovršeno je kriminalističko istraživanje, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu iz čl. 191 a KZ RH radi čega će protiv njega nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Također, provedeno je i kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom od kojeg je oduzeto  ukupno 300 tableta i 37 bočica. Također, tijekom postupanja utvrđeno je da je 28-godišnjak prodao trećoj osobi 34 ampule i 509 različitih vrta tableta, što je također oduzeto. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 28-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu radi čega će protiv njega nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava

Stranica