Policijski službenici Dominik Putnik i Matko Franković primili nagrade gradova Hvara i Stari Grada

Gradonačelnici Grada Hvara i Stari Grada uručili su priznanja najboljim policajcima Policijske postaje Hvar

FOTO: Grad Hvar/Grad Stari Grad

Dan policije i blagdan svetog Mihovila obilježeni na otoku Hvaru nagrađivanjem najboljih policijskih službenika.

Grad Hvar
Gradonačelnik Rikardo Novak primio je danas predstavnike Policijske postaje Hvar povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila i tom prilikom uručio zahvalnicu mladom policijskom službeniku Dominiku Putniku za odlične rezultate koje je u svojoj službi ostvario na području Grada Hvara, osobito u dijelu sigurnosti u prometu. Dominik je u policijskoj službi osam godina, a tijekom posljednje tri znatno je napredovao u svim segmentima svoje službe. Osobito je zadovoljan suradnjom sa svojim sugrađanima, što je istaknuo i načelnik Policijske postaje Hvar, Jure Tadić.
Gradonačelnik je uz čestitku povodom Dana policije zahvalio na angažmanu u ovoj turističkoj sezoni, te izrazio zadovoljstvo razinom sigurnosti u gradu, osobito činjenicom da na području grada Hvara bilježimo nizak broj kaznenih djela. Načelnik Tadić istaknuo je važnost suradnje na institucionalnoj razini te su najavili skore radne sastanke s planovima za sljedeću sezonu.

 
Stari Grad
Povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila 29. rujna 2022. upriličen je prijem u uredu gradonačelnika Antonia Škarpe i tom prilikom uručena zahvalnica policijskom službeniku Matku Frankoviću za dugogodišnji profesionalni rad i podizanje ukupne sigurnosne slike Grada Starog Grada. Ovom prigodom gradonačelnik Škarpa čestitao je Dan policije svim policijskim službenicima Policijske postaje Hvar, zaželio puno uspjeha u budućem radu te pohvalio dosadašnju suradnju s policijom, u nadi za nastavak pozitivne koordinacije i zajedničkog djelovanja Grada i policije.
Gradonačelnik je još jednom istakao potrebu da svaki pojedinac u okviru svojih poslova da svoj maksimalni angažman, a naročito zaposlenici javnih službi u koje spada i policija. Posebice se osvrnuo na ukupnu sigurnost s naglaskom na turističku sezonu, kao i na sigurnost svakog pojedinca. Upravo to je posebno prepoznato kod policijskog službenika Matka Frankovića koji je tijekom tridesetogodišnjeg rada nesebično, odgovorno i profesionalno izvršavao svoje zadaće.

Povodom Dana policije i blagdana svetog Mihovila svim policijskim službenicama i službenicima Policijske postaje Hvar čestitamo njihov dan!
 

Stranica