Najava humanitarne akcije „Srcem za male heroje“

U Kliničkom bolničkom centru Split danas, 05. svibnja 2022.godine, održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen nastavak humanitarne akcije „Srcem za male heroje“, a koju akciju su inicirali vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Split. Prošle godine u utrci sudjelovali su policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske, a u subotu 07. svibnja 2022.godine na blagdan svetog Duje i obilježavanje dana Grada Splita, u cilju promocije ove akcije plivačica  Dinu Levačić plivat će od Kašjuna do splitske rive. Uz Dinu će plivati  policijska službenica Lea Ćaleta.
Na konferenciji za medije uz  plivačicu Dinu Levačić, zapovjednika JVP Marija Mikasa, ravnatelja KBC Split prof.dr.sc Julija Meštrovića i liječnike splitske bolnice, sudjelovao je i načelnik Policijske uprave Slobodan Marendić.
„Rado smo se odazvali pozivu za sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji. Žurne službe svakodnevno surađuju, a ova akcija je još jedan dokaz kako se liječnici i djelatnici splitske bolnice mogu uvijek osloniti na nas, policiju i vatrogasce, kao što se mi u svakodnevnom životu oslanjamo  na naše liječnike“ naveo je načelnik Slobodan Marendić.
U subotu, 07. svibnja 2022. godine s početkom u 11 sati Dina Levačić, policijska službenica Lea Ćaleta i profesor Darko Hren plivat će do splitske rive u cilju promocije ove akcije.
„Plivat ću s ljudima koji su mi najveća podrška i potpora u mojim plivačkim pothvatima“ navela je Dina i na kraju je pozvala sve da se priključe ovoj humanitarnoj akciji čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava i nabavka vrijednih aparata koji će koristiti najmlađi bolesnici KBC-a Split

Stranica