Prepoznajete li osobu?

  • Slika /PU_SD/Slike/bbbbb.jpg
  • Slika

Molimo građane ukoliko imaju saznanja o identitetu muškarca da se jave na broj 192, u I. policijsku postaju Split,  ili na e-mail: splitsko-dalmatinska@policija.hr 

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje zbog počinjenog kaznenog djela Teške krađe od 12. lipnja ove godine u Splitu o čemu smo već izvijestili. Prema do sada utvrđenim činjenicama  tijekom dana je provaljeno u stan iz kojeg je otuđen nakit i novac za što se sumnjiči nepoznata muška osoba. Vlasniku je pričinjena znatna materijalna šteta.
Policija posjeduje fotografije i video mogućeg počinitelja. Stoga se mole građani koji raspolažu informacijama o osobi s fotografija i videa (nalazi se u Dokumentima pod nazivom Camera1 za medije) da obavijeste I. policijsku postaju Split na telefon 021/504-510, 504-511 ili na broj 192.
 
Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr . Sve korisne informacije mogu se dojaviti i anonimno.
 

Stranica

Dokumenti